06 - 44 94 8888 info@puurgezondezaken.nl

Het managen van gezonde zaken!

Als de juiste mensen zijn geselecteerd is het zaak om je mensen ook zo vitaal mogelijk te houden onder soms stressvolle omstandigheden. 

Puur Gezonde Zaken helpt bij het inventariseren van de behoeften van medewerkers om hen duurzaam inzetbaar te houden. Wat is belangrijk voor hun, wat willen zij,  wat kan en waar dient nog aandacht voor te komen. Positieve Gezondheid  is hierbij leidend.

ReadMe PowerMe

Door de ReadMe en PowerMe app  krijg je inzicht en regie over je stress en energiewegen. 

Met de ReadMe pen kun je dagelijks meten hoe het gesteld is met je stresslevel en inzien welke energiestromen uit balans zijn. De PowerMe zorgt dat je energiebanen weer in balans komen waardoor je je vitaliteit duurzaam optimaliseert. Zo kun je ook in stressvolle tijden overeind blijven.

De ReadMe PowerMe app op je iPhone of iPad zorgt ervoor dat je jouw gezondheid en energiestromen zelf regisseert.

https://raymedy.nl/bestelformulier-readme-powerme/

HearthMath Hartcoherentietraining 

Een vorm van emotiemanagement. De HearthMath technologie geeft direct terugkoppeling over het effect van emoties op het hartritme. De effecten van diverse interventietechnieken zijn direct merkbaar, zichtbaar en meetbaar. Door ademhaling- en positieve intentie oefeningen wordt een positieve invloed uitgeoefend op je immuunsysteem, bloeddruk, vermindering van stresshormonen en toename heilzame hormonen. Door te streven naar een zo optimaal mogelijke hartcoherentie bereik je een optimale fysiologische staat. 

Alle interventies worden gecombineerd met coaching gebaseerd op positieve psychologie

Puur Gezonde Zaken voor betrokken, bevlogen, vitale werknemers die leiden naar een succesvol bedrijf.

Inzicht in je energiebalans

Puur Gezonde Zaken heeft tools om zelf de energieaccu op te kunnen laden. Dat is in ieders voordeel. Regelmatig onderzoeken hoe het met medewerkers gaat en onderhoud plegen in de vorm van coaching of energiescans houdt de gezondheid in balans.

NES  Health Energy scan
Inzicht in de mentale en lichamelijk blokkades

De NES Health Energy scan geeft aan hoe het met je energie gesteld is. Gedetailleerde anatomische afbeeldingen laten meer dan 150 uitslagen zien over je energieveld, waarin alle fysieke, chemische, mentale, emotionele, energetische en geheugen gerelateerde aspecten geregeld zijn. Het energieveld is een intelligent systeem dat de informatiestromen van ons lichaam stuurt. Het maakt verschil tussen ziekte en gezondheid.