Puur Mezelf

Hoe kom je in je kracht als je al jaren gewend bent jezelf klein te maken? Hoe kan het dat de een zo goed en makkelijk functioneert, terwijl de ander op de toppen van zijn tenen loopt en ziek wordt?

Studies & carrière
Mijn hele leven al staat dit thema centraal. Na mijn studie Commerciële Economie en mijn carrière in Marketing & Sales, volgde ik de studies Natuurgeneeskunde, Energetische therapie en Nieuwe Geest Coaching. Ik leerde zo gelukkig, energiek en krachtig mogelijk te zijn. En durfde mezelf eindelijk te laten zien!

Persoonlijke uitdaging
Mijn angsten en onzekerheden heb ik omgezet in een persoonlijke uitdaging om steeds verder te groeien. Als eigenaar van Puur Gezonde Zaken en voorzitter van coöperatie a4works inspireer en help ik heel wat mensen om met hun Positieve Gezondheid aan de slag te gaan. Want wat jij belangrijk vindt en wat jij wilt, verdient jouw oprechte aandacht. Dat weet ik uit eigen ervaring 🙂

Hoe ik het zie
Je hebt het grotendeels zelf in de hand: je welbevinden, geluk, succes en gezondheid. Niet wat er gebeurt, maar jouw eigen mindset bepaalt hoe positief je in het leven staat. Het begint met eerlijk naar jezelf willen kijken en bereid zijn gedachten om te zetten. Ik weet: positieve focus wordt beloond. Bij Puur Gezonde Zaken staat deze positieve focus dan ook centraal: wat kan wél?

Contact
Als Positieve Gezondheidsmanager help ik jou graag aan inzicht in wat er nodig is om in je eigen kracht te komen. Zodat jij je succesvoller, gelukkiger en energieker voelt, en bovenal: durft te laten zien wat jij waard bent! Heb je een verlangen om jezelf verder te ontwikkelen of heb je het gevoel dat je niet vooruit komt; dat je steeds tegen barrières oploopt om je doel te bereiken? Of wil je jouw bedrijf naar hogere hoogte tillen? Neem contact met me op. En wie weet, kan ik je verder helpen. 

Majelle Panis
Alexander Battalaan 55, 6221 CB Maastricht

info@puurgezondezaken.nl
06 – 44 94 8888