06 - 44 94 8888 info@puurgezondezaken.nl

Puur Mezelf

“Hoe kom ik in mijn kracht” die vraag stelde ik mezelf en is bepalend geweest voor mijn toekomst. Mijn carrière in de marketing- en salesfuncties binnen  commerciële bedrijven opende mijn ogen. Hoe kan het dat de een zo goed en makkelijk functioneert, terwijl de ander op de toppen van zijn tenen loopt? Waarom is er in het bedrijfsleven zoveel miscommunicatie en verbinding? Waarom houdt mij dat zo bezig?

Opnieuw dook ik in de boeken en volgde natuurgeneeskundige studies gebaseerd op PNI, energie, biofysica en kwantumfysica. Sindsdien streef ik ernaar vanuit mijn kracht te werken. Nog altijd kom ik achter kwaliteiten die ik zelf niet wist te bezitten. Hoe? Door bereid te zijn eerlijk naar mezelf te kijken. Het maakt me authentiek en ik hoef geen rol te spelen.

Baaldagen, dipjes, het hoort erbij. Toch focus ik me op het positieve en haal het beste uit mijn dagen. Dit kun jij ook! En je zal zien. Je wordt gelukkiger, succesvoller en psychische klachten nemen af. Positiviteit wordt beloond!

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in coaching en persoonlijke bewustwording, met de nadruk op het bedrijfsleven. De verbinding tussen werkgevers en werknemers. Het beter functioneren van jou als werkgever door vanuit je kracht te werken. Ik streef met je (of met je werknemers) naar geluk, succes en gezondheid. Dit allemaal in lijn met mijn ambassadeurschap in de Positieve Gezondheid. www.limburgpositiefgezond.nl 

Puur Gezonde Zaken
Majelle Panis
Alexander Battalaan 55, 6221 CB Maastricht
Tel. 06 – 44 94 8888