Uit de Praktijk

ALINDA

“Majelle is nuchter en concreet en laat je voelen hoe bij jou de samenhang tussen lichaam, gevoel en verstand werkt. In haar coachende rol neemt ze op natuurlijke manier de leiding en laat je tegelijkertijd het heft in eigen handen houden. De gesprekken zijn gelijkwaardig en gaan meteen de diepte in, waardoor je tot nieuwe inzichten komt en/of actie onderneemt met haar boodschap. Je voelt je erna weer meer jezelf!”

Mijn nieuwe vriend Vertraging

Wie mij een beetje kent, weet dat ik altijd wel honderd idealen en doelen in mijn hoofd heb die ik het liefst gisteren voor elkaar had (zie MyDrives gele en oranje drijfveer).  Dat zorgt geregeld voor chaos en drukte in mijn hoofd en een gestrest gevoel in mijn lijf....

Zichtbaar (leren) zijn

Iedereen zag mij vroeger als een spontaan, sportief meisje, maar ik had zelf geen idee wie ik zelf was en wat ik wilde. Na mijn VWO diploma ging ik Commerciële Economie studeren, omdat tegen mij werd gezegd dat dat wel bij mij zou passen. Automatisch kwam ik terecht...

HR & duurzame inzetbaarheid

HR en duurzame inzetbaarheid Verbinding of wantrouwen?  Ja hoor, het is weer zover… De functioneringsgesprekken komen eraan. Voor vele medewerkers, bewust of onbewust, een spannend gesprek. Je wordt in veel gevallen beoordeeld door je leidinggevende: wat doe je goed,...

Referenties 

MARLEEN 

“Wat een weg heb ik met steun van Majelle afgelegd in mijn persoonlijke groei. Op mijn donkerste moment wist zij mij op te vangen en te motiveren om toch door te gaan. Nu, 8 maanden later,  wil ik Majelle bedanken voor haar geduld en inlevingsvermogen. Ik kan iedereen deze cursus in zelfontplooiing en groei aanbevelen!” 

ANGELI

“Ik voelde me vernederd, afgedankt, maar vooral moe, leeg en geen greintje energie meer over. Bij de eerste kennismaking had ik al het gevoel alsof Majelle mij kende. Zij analyseerde mijn karakter en stelde vragen waar ik versteld van stond. Ze bevestigde hetgeen ik wel vermoedde, maar niet op durfde te vertrouwen. Het was zeer bijzonder.Majelle leerde me naar binnen te kijken en te zien hoe waardevol ik ben. Maar ze leerde me vooral, dat geluk vanuit mezelf moest komen en dat ik daar niemand anders voor nodig heb.”

LYDIA

“Mijn sessies met Majelle ervaar ik als een heerlijk geschenk dat ik bij haar ben terecht gekomen. Bij de eerste sessie voelde ik mij enorm op mijn gemak, alles werd heel duidelijk uitgelegd. Er werd alle tijd voor mij genomen. Als ik Majelle niet was tegen gekomen denk ik serieus dat ik in een depressie was beland net zoals 9 jaar geleden.”

PETRA

“Majelle is een zeer fijne en prettige gesprekspartner. Vooral de energiesessies geven me het gevoel dat ik meer energie heb/krijg en het lijkt alsof er even ruimte is in mijn hoofd. Voor mensen die veel piekeren is dit zeker aan te raden.”