Teambuilding

Zet een succesvol veranderingsproces in jouw team in gang en boor de intrinsieke motivatie van je medewerkers aan.

MyDrives MyHabits workshop: Lopen gesprekken met je collega’s steeds vast, of loopt het team niet zo lekker, kijk dan eens naar de drijfveren en bijbehorend gedrag. Welke drijfveren zijn bij jezelf dominant, wat zijn de drijfveren die het gedrag van je collega’s sturen. In deze workshop leer je door de gekleurde bril van jezelf en je teamleden te kijken. Je krijgt inzicht in ieders weerstand drijfveren en energie drijfveren. Coaching van het team vanuit de resultaten van de analyses zal de onderlinge communicatie en het functioneren verbeteren.

Positieve Gezondheid workshop: Wanneer jouw team zich Positief Gezond voelt, ervaren je medewerkers voldoening en zingeving in hun werk. Het gaat hier om inzicht in de dimensies van de Positieve Gezondheid en de veerkracht van mensen om met alle uitdagingen van het leven en werk om te gaan, en hierin eigen regie te voeren. Positieve Gezondheid bestaat uit de volgende 6 pijlers: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Pak de Positieve Gezondheid binnen jouw organisatie aan en ervaar vrijwel direct verbetering. 

 

  Tip: De combinatie van deze 3 workshops vormen samen een krachtig proces voor transformatie naar een succesvolle samenwerking en de beste prestaties.

Assen van verandering workshop: Help je team duurzaam en succesvol naar verandering. Je leert de acht aspecten van verandering kennen en herkennen in de communicatie met je teamgenoten. Je begrijpt de strategie van succesvolle veranderaars en weet hoe je die kunt toepassen in je gesprekken en trajecten samen met je team.Puur Gezonde Zaken kan tijdelijk ingezet worden binnen jouw bedrijf, om de Positieve Gezondheid te implementeren en zo de duurzaamheid en het geluk onder de medewerkers te vergroten. Lees meer!