Jij, Puur Gezond! 

Altijd gelukkig zijn? Dat kan niemand, want geluk, dat zijn piekjes. Het is een gevoel dat in je zit, maar je kan er soms even niet bij. Wat wel kan: altijd tevreden zijn. Energie halen uit het leven. Voor jou- zinvol werk doen. Voor jezelf leven, ongeacht wie op je pad komt. Je leven niet laten bepalen door je ziekte. Sterker dan ooit uit die burn-out komen. Kracht halen uit de moeilijke dingen die je overkomen. Het beste uit jezelf halen. En gewoon laten zien wat je waard bent.

Daarvoor is het belangrijk stil je staan bij wat jíj wil, wat jouw krachten zijn en waar jíj energie van krijgt. Niet focussen op gebreken, maar nadruk leggen op wat (je) wél kan. Puur Gezonde Zaken helpt jou dichter tot jouw persoonlijke genialiteit te komen. En helpt jou inzien wat jij wel niet allemaal kan – ongeacht de tegenslagen uit het verleden, van nu, of die van de toekomst.

MyDrives MyHabits 
Wat drijft jou? Een combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat mensen reageren zoals ze doen. Dat maakt elk mens uniek. Maar zorgt er ook voor dat mensen anders reageren op eenzelfde situatie. En dat stuit vaak op onbegrip. Die afzonderlijke eigenschappen (drijfveren) worden met een kleur weergegeven.
(Lees meer)

Positieve Gezondheid Coaching
Inzicht in je gedrag, energie, wat echt belangrijk voor jou is, wat jij wil en waar je blij van wordt. Jouw veerkracht en eigen regie voeren staan centraal. De focus op alles wat je wél kan, zodat je belemmeringen die je in de weg staan, naar de achtergrond vervagen. Inzicht in hoe je gemoedstoestand en Positieve Gezondheid je energie beïnvloedt.
(Lees meer)

Nieuwe Geest Coaching
Eén ding is zeker: je succes, loopbaan en je leven, gaan pas stromen nadat – alleen nadat – je je jouw grootste angst overwint, aangehaakt bent op je eigen stroom en je missie leeft. Word bewust van het feit dat je kijkt door de bril die jij zelf gecreëerd hebt. Jouw werkelijkheid. Daar gaan we mee aan de slag. Die gaan we ombuigen zodat jij de best en sterkst mogelijke versie van jezelf bent. En je ongehinderd kan doen wat jij wilt en waar jij goed in bent.
(Lees meer)

Toegang tot je eigen genialiteit
Iedereen is op z’n eigen manier geniaal – iedereen heeft immers talenten en krachten. Ontdek waar jij jouw kracht het beste uit kan putten en maak kennis met de processen in je brein die je ervaringen en gedrag sturen. Leer hoe je deze processen in kunt zetten om te worden wie je graag wilt zijn en krijg toegang tot jouw eigen genialiteit.
 

(Lees meer)

Snelle Energieboost
Moe? Uitgeblust? Kom snel even, eenmalig, bijtanken en laat de energie naar binnen stromen. Ja, dit werkt echt. 
(Lees meer)