Nieuwe Geest Coaching

Meesterschap over je brein

De belangrijkste voorwaarde voor succesvol leiderschap is meesterschap over je mindset. Je kunt nog zo goed zijn in je vak en menen te weten hoe je jouw mensen kan motiveren. Als je je onbewust laat sturen door je eigen beperkende patronen zal de flow uitblijven.

Nieuwe Geest Coaching traject

Oude overtuigingen, negatieve gedachten, gevoelens en ervaringen staan vaak in de weg om te doen wat je diep van binnen wenst. Het zijn oude patronen die steeds opnieuw opduiken en die je diepe wens tot het anders te doen, te veranderen lijken te “saboteren”.  Je voelt je machteloos om er wat aan te doen.

Het is toch gek dat overal gebruiksaanwijzingen voor bestaan, behalve voor onze eigen geest. Terwijl wetenschappelijk bewezen is dat wij onze eigen werkelijkheid creëren door de mate waarin wij aandacht geven aan wat wij denken, geloven, verwachten en hoe wij ons het grootste gedeelte van de dag voelen. Onderzoek wijst namelijk uit dat ons brein in hoge mate flexibel is.

Gelukkig kan het ook anders!

Met de juiste kennis, tools en training krijg je handvatten om de beperkende patronen in je onderbewuste in korte tijd los te weken en te vervangen. Door de kracht van je geest te leren gebruiken, kun je leren je leven zelf vorm te gaan geven.

 

NGC is een 6 maanden durend online coachingtraject, inclusief persoonlijke coaching, tekst- en werkboeken, dagelijkse mindfulness/meditatie training.