Toegang tot je eigen Genialiteit

Training in het managen van je favoriete gemoedstoestand. Die gemoedstoestand waar je meer van wil!

Je maakt kennis met de processen in je brein die je ervaringen en gedrag sturen. Je leert hoe je deze processen in kunt zetten om te worden wie je graag wilt zijn. Je wordt bewust van de onzichtbare denkkaders die je emoties en gedrag sturen. Deze zelfreflectie is een voorwaarde om inzicht te krijgen in je eigen genialiteit en deze te leren faciliteren.

Maak gebruik van je talenten en passies!

Toegang tot je eigen Genialiteit is gebaseerd op Neuro Semantiek, het vakgebied dat mensen ondersteunt in hun natuurlijke vermogen en verlangen om hun talenten te ontplooien en passies te realiseren.  Om volledig inzicht te krijgen in je genialiteit, starten we met een assessment om je diepe verborgen drijfveren in beeld te brengen. Ook online mogelijk.

Zoals jij zelf echt wilt!

Bij de persoonlijke sessies leer je jezelf te besturen in plaats van geregeerd te worden door oude programmeringen. Je leert het vermogen van zelfreflectie in te zetten, bewust betekenis te gaan geven en oude betekenissen los te laten. Je leert NEE te zeggen tegen belemmerende overtuigingen en die te vervangen door overtuigingen die je dienen en je in je kracht brengen. Je leert jezelf te motiveren, contact te maken met je hoogste intenties en drijfveren. Je wordt bewust dat je kijkt door de bril die jij gecreëerd hebt, jouw werkelijkheid. De eerste coachingssessie wordt gewijd aan jouw verborgen drijfveren en gedrag. Je krijgt inzicht in wat je energie geeft, wat je energie leeg rooft en waar je “de kriebels”  van krijgt. Nadat je inzicht in jezelf hebt verworven gaan we aan de slag om meesterschap te krijgen over je favoriete gemoedstoestand(en), waarmee je recht doet aan je passies en talenten. Zo leer je denken, voelen, spreken en handelen in overeenstemming met wat je echt wilt.