Mijn sessies met Majelle ervaar ik als een heerlijk geschenk dat ik bij haar ben terecht gekomen. Bij de eerste sessie voelde ik mij enorm op mijn gemak, alles werd heel duidelijk uitgelegd. Er werd alle tijd voor mij genomen.

Als ik Majelle niet was tegen gekomen denk ik serieus dat ik in een depressie was beland net zoals 9 jaar geleden. 

Lydia

Majelle kan heel goed luisteren, ik voel me echt gehoord en wat nog belangrijker is, begrepen. Door haar vragen en antwoorden voel ik me begrepen, en gesteund, waardoor ik weer vertrouwen krijg. Er kunnen op deze manier echte gesprekken ontstaan waardoor je een waardevolle samenwerking krijgt op gelijkwaardig niveau. Majelle is een warm en hartelijk mens en aan deze warmte is het goed om je toe te vertrouwen. Ik ervaar haar als eerlijk.  

Jeanny

Majelle is nuchter en concreet en laat je voelen hoe bij jou de samenhang tussen je lichaam, gevoel en verstand werkt. Energie lijkt ongrijpbaar, maar haar behandelingen laten je voelen dat er fysiek echt iets met je gebeurt en bieden met haar toelichting meer inzicht. Zij neemt bij coaching op een natuurlijke manier de leiding en laat je tegelijkertijd het heft in eigen handen houden.

In haar coachende rol heb je een gelijkwaardig gesprek en dat gaat meteen de diepte in, waardoor je tot nieuwe inzichten komt en/of actie onderneemt met haar boodschap voor jezelf als duwtje in je rug om dingen net anders aan te pakken dan je normaal zou doen. Je voelt je daarna weer meer jezelf!

Alinda

Op het moeilijkste moment van mijn leven bracht iemand mij in contact met Majelle. Ik voelde me vernederd, afgedankt, maar vooral moe, leeg en geen greintje energie meer over. Bij de eerste kennismaking had ik al het gevoel of Majelle mij al kende. Zij analyseerde mijn karakter en stelde vragen waar ik versteld van stond. Ze bevestigde hetgeen ik wel vermoedde, maar niet op durfde te vertrouwen. Het was zeer bijzonder.

Majelle leerde me naar binnen te kijken en te zien hoe waardevol ik was. Maar ze leerde me vooral, dat geluk vanuit mezelf moest komen en dat ik daar niemand anders voor nodig had.

“Jij bent de regisseur van je eigen leven en geniet daarvan”

Ja, genieten kan ik weer!! Dank je Majelle

Angeli

Majelle is een zeer fijne en prettige gesprekspartner. Vooral de energiesessies geven me het gevoel dat ik meer energie heb/krijg en het lijkt alsof er even ruimte is in mijn hoofd. Voor mensen die veel piekeren is dit zeker aan te raden.

Petra

Wat een weg heb ik met steun van Majelle afgelegd in mijn persoonlijke groei. Ik was al zo lang bezig met de wet van de aantrekkingskracht en door haar cursus kreeg ik de handvatten aangereikt die ik nodig had om verder te kunnen. Op mijn donkerste moment wist zij mij op te vangen en te motiveren om toch door te gaan. En nu, na 8 maanden, ben ik klaar en wil ik Majelle bedanken voor haar geduld en inlevingsvermogen. Ik kan iedereen deze cursus in zelfontplooiing en groei aanbevelen!

Marleen