Positieve Gezondheid

 

Een gezond en betekenisvol leven; dat is waar Positieve Gezondheid voor staat. Niet in beperkingen denken, maar in krachten. Een gedachtegoed waarin ik volledig geloof en waar ik  dan ook ambassadeur voor ben.

De dimensies

Er zijn zes dimensies die even belangrijk zijn in de Positieve Gezondheid: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Bij Positieve Gezondheid Coaching gaan we met deze zes dimensies aan de slag.

1. We starten met een zelftest van jouw positieve gezondheid: we bespreken wat jij belangrijk vindt om te veranderen en maken een plan van aanpak, met haalbare doelen.

2. We gaan jouw diepe verborgen drijfveren zichtbaar maken en bespreken wat voor natuurlijke competenties hierbij passen. Wie weet bezit je competenties die je wel in je hebt, maar nog niet volledig ontwikkeld hebt.

3. Ook gaan we inzicht krijgen in jouw energiesysteem, door een NES Health Energy scan. Je krijgt inzicht in 150 verschillende energiepunten op lichamelijk en emotioneel vlak. 


Door inzicht in wat jij belangrijk vindt, wat je verborgen drijfveren zijn en weet hoe je energiesysteem functioneert, ga je leren die stappen te zetten om te bereiken wat je echt wilt.


Traject van 6 coachingssessies inclusief